En splinter ny hjemmeside

Måske er det her din første hjemmeside, måske du bare vil starte forfra i stedet for at hælde ”ny vin på gamle flasker” – god plan.

Vil du gerne have et online butiksvindue, der er så uimodståeligt som friskbagt brød med smør?

Start et samarbejde med mig i dag.

Macaron eller donut

Afhængig af din virksomhedstype, hjemmesidens formål eller rolle – så vil størrelsen og kompleksiteten af din hjemmeside variere. Jeg tilbyder forskellige modeller – fælles for dem er, at de alle vil være uimodståelige for dine kunder.

Macaron' en

■ Responsiv
■ Formål: Et simpelt online visitkort så mine kunder kan finde relevant information
■ 1-3 undersider
■ Kontaktformular

Donut' en

■ Responsiv
■ Formål: En professionel og salgsoptimeret hjemmeside, som er en vigtig del af måden hvorpå jeg skal få nye kunder på
■ 1-10 undersider
■ Flere specialfunktioner: Kalender, kundelogin, kontaktformular

Hey! Jeg passer ikke ind?

Er der ikke nogen af mine to modeller, der passer på dig? Bare rolig, jeg finder gerne en skræddersyet model til dig.

Sagt på godt jysk:

Hvad får du egentlig for

pengene?

Jeg arbejde kun med tilfredse kunder, eller sagt på en anden måde jeg slipper ikke en opgave før at min kunde er 100% tilfreds. Derfor, uanset om du kører med en macaron eller en donut eller en skræddersyet model, så indebærer en hjemmeside fra mig altid:

– Indledende behovsafklaring og dialog om din forretning/budskaber og signalværdi

– Løbende rådgivning og sparring

– En komplet hjemmeside inkl. design og indhold, der er gearet til at være konkurrencedygtig på Google i dag

– Undervisning i hvordan du selv redigere i din nye hjemmeside

Processen for en ny hjemmeside

Indledning. Jeg tager mig tid til at forstå din virksomhed og jeres produkt eller service. Jeg starter altid processen med at få klarhed over jeres behov, krav og ønsker. Det udmønter sig enten i et fysisk eller online møde, hvor vi sammen får overblik over, hvad jeres kommende hjemmeside skal kunne og prioriterer indhold og kortlægger kunderejsen.

Opsætning og UX design. Jeg sætter de første streger til jeres nye hjemmeside med udgangspunkt i at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Design: Efter modtagelse af eventuelt indhold fra jer begynder designprocessen. Jeg opsætter et hjemmesidelayout efter jeres ønsker.

Lancering. Når du synes, at vi er i mål, så trykker vi på ”live” knappen. Hjemmesidens ejerskab vil blive overdraget til dig.

Efteruddannelse. Jeg tager mig altid god tid til at hjælpe mine kunder med at blive tryg ved deres nye hjemmeside. Derfor kører jeg gerne et lille mini-kursus, hvor jeg sætter dig grundigt ind i, hvordan du skal bruge din nye hjemmeside. Du kan også lade mig stå for hjemmesiden, så slipper du for at skulle tænke på det.

Hvorfor skal du have en ny hjemmeside?

Din hjemmeside er dit butiksvindue ligesom de butikker, som du går forbi nede på gågaden. Hvis butikken ikke ser professionel og indbydende, så går du simpelthen ikke ind. Og vigtigheden af et online butiksvindue, der spiller, er endnu større, da online kunder er meget mere utålmodige og kritiske. Og undersøgelser peger på, at de blot bliver mere utålmodige og kritiske. Derfor, har du ikke fanget en bruger på blot et par sekunder, så smutter de videre. Det er den hårde sandhed.

Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er så fængende, at de lokkes videre ind på dit site, at den udstråler professionelisme, så dine kunder er helt trykke ved at købe ved dig, samt at strukturen (UX designet) er så smooth som blødt smør, så dine utålmodige kunder faktisk når frem til kassen.

Jeg arbejder kun med

Eller sagt på en anden måde – jeg slipper dig ikke før, at du er 100% tilfreds.

Tag et kig på nogle af mine andre hjemmesidekreationer