fbpx

Rådgivning

Skær ind til benet og få hjælp til at finde retning i jeres kommunikation

”Vi skal være på snapchat. Skal vi til at annoncere på Facebook? Og hvad med TikTok.”

Du kender det sikkert godt. Det går stærkt på de sociale medier u dag med nye features, platforme og algoritme ændringer kan det være svært at følge med og have overblikket. Og det er her, jeg kommer ind i billedet.

Kaos, manglende strategiske overvejelser samt teknisk indsigt er ofte grunden til, at virksomheder ikke rammer plet på de sociale medier. 

Bliv skarp på dine

kernebudskaber

Har du begået den klassiske fejl ved at blive forblændet af dit produkt? Mit gæt er, at det har du.

Du har helt sikkert det fedeste produkt med geniale features, som du kunne snakke om i timevis… Men det er dine kunder ligeglade med.

Jep, du læste rigtigt. LIGEGLADE.

Dine kunder vil derimod vide hvilken værdi, som dit produkt skaber for dem. Ligesom at Neutral produkter giver dig ro i maven, og Nemlig.com giver dig mere tid til livet.

Jeg hjælper jer med at blive skarp på jeres produkt og kernebudskaber. Det skal nemlig udgøre basen for jeres digitale kommunikation. Det sætter retningen og sikrer, at I ikke kommunikerer i øst og vest og om højt og lavt.

Har du styr på

strategien

Desværre går rigtig mange galt i byen på de sociale medier. De spilder tid og penge på social medie kommunikation, som ikke skaber engagement, følgere og i sidste ende kunder.

Ofte skyldes det manglende strategiske overvejelser som sikrer en råd tråd og retning i kommunikationen.

Eller at man ikke har sat sig i målgruppens sted, forstået deres pains og udviklet indhold som reelt set skaber værdi for dem. 

Hvad har du brug for?

/

Workshop

Jeg hjælper dig med at lægge den strategi, der skaber retning og forretning på jeres sociale medier.

/

1:1 rådgivning

Gennem nærværende rådgivning bidrager jeg med de rette strategiske input, så du kan få mere forretning ud af din indsats på de sociale medier.

Med mig som din wingman får du

Indpisker

En klassisk fejl for mange virksomheder er, at de fortaber sig i driften. Jeg sikrer, at der kontinuerligt optimeres på eksekvering og drift – altid med værdiskabelsen og strategien for øje.

Vejledning i en jungle

Sociale medier er et område i konstant udvikling. Jeg er altid opdateret på seneste nyt og guider dig igennem, så du ikke skal holde dig opdateret på de mange nye features, trends og algoritme ændringer.

Optimering med afsæt i data

Med afsæt i data hjælper jeg jer til værdiskabende resultater – og sikrer løbende optimering af eksekvering, drift og strategi.

Altid til rådighed

Feedback på en ide, teknisk opsætning af hjemmeside eller annoncer eller nyt indholdskoncept. Med mig på sidelinjen er jeg kun et opkald væk til, når du skal ramme rigtig i dagligdagen.

De har allerede sagt JA TAK

Jeg arbejder kun med tilfredse kunder

Eller sagt på en anden måde – jeg slipper dig ikke før, at du er 100% tilfreds.