fbpx

Undervisning

Du har netop afsluttet et kursus og går derfra med en rigtig øv-følelse. Du fik ikke de kompetencer ud af det, som netop du stod og manglede. Underviseren havde oveni det ikke tid til at hjælpe dig.

Med mig som jeres underviser får I et undervisningsforløb, som er skræddersyet til jeres behov. Og det foregår i et tempo, der passer til jer. Og alle spørgsmål besvares under eller efter kurset. 

Bliv klædt på til at varetage din virksomheds markedsføring eller opkvalificer dine medarbejdere indenfor et felt, der er i konstant udvikling.  Jeg laver både solo og gruppeundervisning.

Jeg underviser i

Strategi workshop

En digital strategi er den røde tråd og din hjælp til at sikre, at alle dine digitale marketingaktiviteter løber i samme retning. I bund og grund sørger en digital strategi for, at du ikke spilder din tid. På dette kursus hjælper jeg dig/jer med at kortlægge jeres digitale strategi samt med at komme fra papir til praksis.

Sociale medier

Rigtig mange spilder tid og penge på social medie kommunikation, som ikke skaber engagement, følgere og i sidste ende kunder.

På dette kursus hjælper jeg dig med at komme rigtig i gang med de sociale medier, således at din indsats på de sociale medier får en synlig effekt og skaber værdi for din virksomhed.

LinkedIn

Lær hvordan du skaber synlighed omkring din forretning og kommer i kontakt med dine kunder ved brug af social selling metodikken. Til dette kursus klæder jeg dig/jer på med hands-on værktøjer, der er til at forstå, så du kan komme i gang med at sælge via LinkedIn

Canva

Canva er et af de mest effektfulde design programmer i vores tid. Arbejder du med marketing, og ønsker du at effektivisere din tid, så bør Canva være et værktøj i din værktøjskasse. 

Brug et par effektive timer med mig, og slip for at spilde flere dage på at lære at bruge programmet effektivt. 

De har allerede sagt JA TAK