fbpx

medier

Får dine SoMe platforme ikke den kærlighed, de fortjener? Eller er du frustreret over den langsomme vækst på dine platforme? Og måske forvirret over hvad, hvor meget og hvilke hashtags, du skal poste?

Så er du kommet til det rette sted.

Desværre går rigtig mange galt i byen på de sociale medier. De spilder tid og penge på social medie kommunikation, som ikke skaber engagement, følgere og i sidste ende kunder.

Start med at bruge sociale medier som et aktiv og ikke en tidsrøver allerede i dag.

Hvad skal jeg hjælpe dig med?

SoMe strategi

workshop

Få skabt en strategi og en rød tråd i din social medieindsats, så du stopper med at spilde tid på indhold og platforme, der ikke gøder din bundlinje.

Sociale medier

på abonnement

Med sociale medier på abonnement slipper du for det daglige ansvar på dine SoMe kanaler, og du kan i stedet koncentrere dig om det, du er aller bedst til.

Content

creation

Godt indhold er dit våben i den benhårde kamp om kunderne i dagens social medie landskab. Om det er fotostyling og professionelle billeder, skarpt klippede videoer eller udvikling af gør-det-selv projekter og opskrifter, then I’m your woman.

sociale medier 1-kopi

Ja tak til at...

  • Outsource din SoMe indsats til mig. Så behøver du ikke tænke på interne ansættelser, men kan trygt lade mig være din kommunikationsafdeling
  • Stoppe med at misse en af de mest effektfulde måder at connecte med din målgruppe på – nemlig via sociale medier
  • Stoppe med at spilde tid og penge på social medie kommunikation, som ikke skaber forretning

Det er løgn!

  • 67% af forbrugerne er mere tilbøjelige til at bruge flere penge på et brand, som de følger på sociale medier
  • 78% siger, at de vil besøge den fysiske butik af det brand, som de følger
  • 84% er mere tilbøjelige til at købe fra et brand, de følger på sociale medier, sammenlignet med et brand, de ikke følger på sociale medier.
sociale medier 4-