fbpx

Rådgivning

Skær ind til benet og få hjælp til at finde retning i jeres kommunikation

”Vi skal være på snapchat. Vi skal have en landingpage. Vi skal have en blog. Vi skal lave inbound marketing.”

Du kender det sikkert godt. Den digitale udvikling går stærkt, og med nye apps, nye platforme og algoritmer kan det være svært at følge med og have overblikket. Og det er her, jeg kommer ind i billedet.

Fordi det nyeste produkt på hylden er ikke nødvendigvis det bedste eller det rette for dig – det er bare det nyeste.

Kaos, manglende strategiske overvejelser samt teknisk indsigt er ofte grunden til, at virksomheder ikke rammer plet med deres digitale kommunikation. Med et helhedssyn bidrager jeg med de rette strategiske overvejelser, som sikrer sammenhæng og en rød tråd i jeres samlede digitale kommunikation.

Bliv skarp på dine

kernebudskaber

Har du begået den klassiske fejl ved at blive forblændet af dit produkt? Mit gæt er, at det har du.

Du har helt sikkert det fedeste produkt med geniale features, som du kunne snakke om i timevis… Men det er dine kunder ligeglade med.

Jep, du læste rigtigt. LIGEGLADE.

Dine kunder vil derimod vide hvilken værdi, som dit produkt skaber for dem. Ligesom at Neutral produkter giver dig ro i maven, og Nemlig.com giver dig mere tid til livet.

Jeg hjælper jer med at blive skarp på jeres produkt og kernebudskaber. Det skal nemlig udgøre basen for jeres digitale kommunikation. Det sætter retningen og sikrer, at I ikke kommunikerer i øst og vest og om højt og lavt.

Drømmer du også om

salgstragten?

Drømmer du også hver nat om at implementere en salgstragt, der som en magnet trækker de potentielle kunder og omdanner dem til faste-følgere og krone-tunge-kunder?

Vellykket lead-generering via en salgstragt bygger på en velbygget marketingmotor. Jeg kan hjælpe dig med at opbygge din marketing-motor – hvilke kanaler du skal vælge på hvilke tidspunkter.

Hvad har du brug for?

/

Workshop

Jeg hjælper dig med at lægge den strategi, der skaber retning og forretning.

/

1:1 rådgivning

Gennem nærværende rådgivning bidrager jeg med de rette strategiske input, så du kan få mere forretning ud af din indsats. 

Med mig som din wingman får du

Indpisker

En klassisk fejl for mange virksomheder er, at de fortaber sig i driften. Jeg sikrer, at der kontinuerligt optimeres på eksekvering og drift – altid med værdiskabelsen og strategien for øje.

Vejledning i en jungle

Digital kommunikation er et område i konstant udvikling. Jeg er altid opdateret på seneste nyt og guider dig igennem, så du ikke skal holde dig opdateret på de mange nye apps, platforme og trends.

Optimering med afsæt i data

Med afsæt i data og kundefeedback hjælper jeg jer til værdiskabende resultater – og sikrer løbende optimering af eksekvering, drift og strategi.

Altid til rådighed

Feedback på en ide, teknisk opsætning af hjemmeside eller annoncer eller nyt indholdskoncept. Med mig på sidelinjen er jeg kun et opkald væk til, når du skal ramme rigtig i dagligdagen.

De har allerede sagt JA TAK

Jeg arbejder kun med tilfredse kunder

Eller sagt på en anden måde – jeg slipper dig ikke før, at du er 100% tilfreds.