fbpx

Udvalgte resultater

REFERENCE

Thise

Thise Mejeri manglede en samarbejdspartner, som kunne hjælpe dem med lanceringen af deres nye plantebaserede serie, Thise planteri. Jeg sidder som ansvarlig for deres social medie tilstedeværelse og står for produktion af alt content inkl. opskriftsudvikling samt løbende optimering af deres social medie indsats. 

0 %
er følgerantallet steget på 3 måneder

Produceret indhold

REFERENCE

Land

Landhave kom til mig, fordi de manglede en social medie samarbejdspartner. Jeg har udviklet en social medie strategi for Landhave inklusiv udvikling af nye personaer samt en visuel identitet for det samlede brand. Jeg i dag som ansvarlig for deres organiske SoMe indsats inkl. content produktion. 

0 %
højere rækkevidde i gennemsnit

Produceret indhold inkl. fotostyling

Gammelt vs. nyt visuelt udtryk

Line er den kreative hjerne bag vores SoMe-indhold og tovholder på vores SoMe-samarbejder, og vi er super glade for at have hende med på vores hold! Hun arbejder struktureret med produktion og løbende optimering af indholdet, med sans for både det æstetiske udtryk og den analytiske forståelse af målgrupper og virkemidler - og altid med smil og positiv energi. Vi giver Line vores varmeste anbefalinger!

Anne Holst, medejer

REFERENCE

Loco Taco

Loco Taco er en producent er autentiske, mexikanske fødevarer. Jeg sidder som ansvarlig for Loco Tacos social medie tilstedeværelse og står for produktion af alt content inkl. opskriftsudvikling samt løbende optimering af deres social medie indsats. 

0 %
højere engagement i gennemsnit
0 %
højere rækkevidde i gennemsnit

Gammelt vs. nyt visuelt udtryk

Produceret indhold inkl fotostyling

REFERENCE

Teknologisk Institut

Jeg har siden min virksomheds etablering været tilkoblet om fast videograf til Teknologisk Institut i Aarhus. Opgaven består især i at kommunikere komplicerede og fødevaretekniske projekter via enkle og visuelt fængende videoer til sociale medier.

Produceret indhold

Produceret indhold

Vi har gennem flere år været meget tilfredse kunder i Lines lille butik. Vi har specielt brugt Line til at hjælpe os med promovering af vores ydelser og projekter gennem hendes fremragende video-evner. Line har stor sans for detaljen, formår at få struktureret selv de mest ustrukturerede af vores specialister, samtidig med at hun evner at guide dem gennem hele processen på en venlig og professionel måde. Line har en rigtig god forståelse for vores målgruppe og arbejder hele tiden meget modtagerorienteret. Alle videoer produceret af Line er gode eksempler på kommunikation af komplekst materiale på en enkelt og spændende facon, og er blevet taget rigtig godt imod af vores målgruppe.

Anne Louise Dannesboe Nielsen, Centerchef, ph.d., Fødevareteknologi

REFERENCE

Solhjulet

Solhjulet søgte en samarbejdspartner, som kunne hjælpe virksomheden med en social medie strategi, visuel identitet, indholdsproduktion samt stå for deres nyhedsbrev.

0 %
flere følgere på Instagram

Produceret indhold

Jeg har haft hundredevis af leverandører i min lange karriere. Få – meget få, imponerer mig, som Line gør. Hun er kompetent inden for sit felt. Og hun er fair, effektiv og skarp i sine argumenter.

Elizabeth Bollerup, Strategisk Direktør

REFERENCE

Region Midtjylland

Region Midtjylland kom til Line Kohsel, fordi de ønskede hjælp til at opbygge en LinkedIn strategi for Region Midtjyllands område, Regional Udvikling.

0 %
flere likes på opslag

Produceret indhold af Region Midtjylland / Fra deres LinkedIn profil

Vi har brugt Line som sparringspartner til at udvikle en LinkedIn-strategi for den del af Region Midtjyllands arbejde og politikområder, der foregår i regi af Regional Udvikling. Det er en ekstremt kompleks portefølje, der i Regional Udvikling favner alt fra råstoffer, kollektiv trafik, kultur, klima, uddannelse, bæredygtighed, sundhedsinnovation, jord- og grundvandsforurening og tovholderfunktion på mange store EU-projekter. Fagområderne er særdeles LinkedIn-egnede og –aktive, men det er sin sag at få hold på en strategi for en virksomheds/organisationsside, der favner så bredt. Men Line kastede sig ud i det med krum hals og formåede at både forstå, sparre og vejlede os gennem strategiprocessen og ikke mindst også at skabe personaer for at forstå målgruppen bedre. Vi følte os virkelig godt hjulpet og taget ved hånden fra start til slut.

Lene Christensen, Teamleder, Regional Udvikling, Region Midtjylland

REFERENCE

ALR Consulting​

LinkedIn strategi, indholdsproduktion

0 %
mere engagement på opslag

Produceret indhold

Som en virksomhed inden for rekruttering og headhunting har vi fundet det afgørende at maksimere vores synlighed og effektivitet på LinkedIn. Her har samarbejdet med Line haft en betydelig effekt. Line har hjulpet os med strategi, rådgivning og indhold til LinkedIn. Line har desuden optimeret vores profil, så den fremstår mere fængende og taler direkte til vores kundegruppe. Siden Line kom ombord, har vi oplevet en markant stigning i vores synlighed og har modtaget flere henvendelser fra potentielle kunder og kandidater. Line er skarp til det hun laver, og vi kan på det varmeste anbefale hende til andre virksomheder.

Allan Rønsholt, ejer

REFERENCE

The Link

Strategisk rådgivning, brand identitet, hjemmeside, sociale medier, video

0 %
flere følgere på LinkedIn

Produceret indhold

Da jeg i begyndelsen af 2021 skulle etablere og udvikle The Link, var kommunikation og branding et af de helt afgørende elementer, men også elementer hvor jeg havde brug for både strategisk sparring og praktisk eksekvering. Line blev en strategisk sparringspartner på hvorledes vilde ideer bedst kommunikeres og tydeliggøres for foreningens kerne målgrupper samtidigt med at hun også udviklede vores brand identitet og opbyggede vores hjemmeside. Det var en ren fornøjelse at arbejde med Line, og jeg vil til enhver tid give Line mine varmeste anbefalinger.

Mette Hoberg Tønnesen, CEO

REFERENCE

Danish Food Cluster

I 2020 iværksatte jeg ‘Corona kampagnen’ – medlemshistorier om op og nedture som medlemmerne kunne relatere til. 

0 %
flere følgere på LinkedIn i 2020

Produceret indhold

Line er en knivskarp kommunikatør og leverer et A+ stykke arbejde hver gang. Hun har en stor viden om, hvad der rør sig i mange digitale landskaber, hun sætter ambitiøse mål for enhver opgave og så har Line en særlig evne til at sætte sig i målgruppen sted og kommunikere i øjenhøjde.

Lone Ryg Olsen, daværende CEO

Skal dine kunder falde for dig?

Stop med at spilde din tid på lunkent-indhold, som ikke bidrager til din bundlinje. Tag fat i mig og oplev dine kunder falde pladask for dig.