fbpx

Brush up

din LinkedIn profil

  • Online møde (alternativt over telefonen) hvor jeg bliver præsenteret for din situation, hvad du gerne vil opnå med LinkedIn og hvem din målgruppe er. Målet er at få skabt et stærkt personligt brand for dig på LinkedIn.
  • Profilanalyse: Jeg starter med en grundig gennemgang af din nuværende LinkedIn profil for at identificere områder, der kræver opmærksomhed og forbedring.
  • Optimering af profiltekster: Jeg kommer med input til, hvordan du kan forbedre dine profiltekster. Dette inkluderer en effektiv overskrift, en indbydende “Om” sektion og et professionelt resumé af dine erfaringer og resultater. Jeg laver ikke en færdig ”Om” tekst til dig, men jeg kommer med input til, hvordan du kan gøre den mere skarp.
  • Visuelt design: Jeg sørger for, at din profil skiller sig ud visuelt med forslag til et coverbillede og ideer til, hvordan du kan tilføje visuelle elementer til din profil. 
  • Netværksstrategi: Jeg kommer med input til, hvordan du kan styrke din netværksstrategi, der fokuserer på at opbygge og vedligeholde værdifulde forbindelser inden for dit fagområde.
  • Vi holder et måde, hvor jeg præsenterer din nye LinkedIn profil og forklarer alle optimeringer af din profil.
  • Vi gennemgår desuden alle spørgsmål, som du evt. måtte have til LinkedIn generelt.
  • Adgang til undervisningsunivers hvor du finder svar på alle dine spørgsmål + en masse tips og tricks til at styrke dine LinkedIn skills

 

 

Slip for at spilde din tid på LinkedIn. Kom rigtig i gang og få succes med din tilstedeværelse på LinkedIn. 

Jeg er klar at shine min LinkedIn tilstedeværelse op

Din investering: 3000 DKK ex moms