fbpx

Få fut under LinkedIn

kittet

Om du ønsker at skaffe flere leads og kunder, eller du gerne vil opnå en tought leader position inden for netop dit felt eller du sigter mod højere karriere ambitioner og ønsker at lande drømmejobbet, så er dette forløb noget for dig. 

Tag det næste skridt i din karriere og lad mig hjælpe dig med at få fut under din LinkedIn profil.

  • Målrettet strategi: Via en 1,5 times workshop starter vi med at identificere og definere dine mål, så vi kan skræddersy en personlig LinkedIn strategi, der hjælper dig med at opnå dem. Her sætter vi også spot på målgruppen, og sammen finde vi din niche.
  • Content strategi: Jeg udvikler en contentstrategi til dig,  der viser din ekspertise, engagerer dit netværk og fremhæver din position som en “thought leader” inden for dit felt.
  • Netværksudvikling: Jeg hjælper med at styrke din netværksindsats med konkrete råd og værktøjer til at  hjælpe dig med at opbygge og pleje relationer med nøglepersoner og potentielle kunder inden for din branche.
  • Vi mødes online eller fysisk og gennemgår strategien samt din nye plan for LinkesdIn.
  • Du får adgang til et undervisningsunivers hvor du finder svar på alle dine spørgsmål + en masse tips og tricks til at styrke dine LinkedIn skills

Slip for at spilde din tid på LinkedIn. Kom rigtig i gang og få succes med din tilstedeværelse på LinkedIn. 

Jeg er klar til få fut under LinkedIn

Din investering: 4500 DKK ex moms