fbpx

Lokation: Aarhus

Gør LinkedIn til din nye superkraft

På mit kursus får du værktøjerne og kompetencerne til at blive synlig på LinkedIn, så du kan blive helten i din egen historie – uanset om den lykkelige slutning går på at booste din personlige branding, skaffe flere kunder eller bare øge din generelle synlighed på LinkedIn.

Tilmeld dig ventelisten til næste kursus

Gå ikke glip af næste kursus.

Få besked som en af de første, når jeg har datoen på plads for næste LinkedIn kursus via linket herunder. Bare rolig, jeg lover 0 spam – du modtager kun EN mail og tilmelder dig ikke noget nyhedsbrev.

Føler du dig som en usynlig fisk i LinkedIn-havet?

Så er du landet det HELT rette sted.

Hvad siger tidligere kursister?

På kurset lærer du

Blev mester i at skrive fængende overskrifter, der lokker læseren til at trykke på “læs mere”.

Få præcise og praktiske teknikker til at skrive indhold, der får din målgruppe til at smide både kommentarer og likes, hvilket samlet set øget din synlighed. Slut med usikkerhed omkring indholdsskabelse!

Lær at bruge denne revolutionerende AI til at skabe spændende indhold på LinkedIn. Lær hvordan du kan optimere din tid og indsats ved at automatisere processer og skabe indhold med menneskelig flair, men AI-præcision.

Lær, hvordan du kan udnytte dine bestræbelser optimalt og se reel vækst i din synlighed og indflydelse på LinkedIn.

Forstå hvordan LinkedIn algoritmen fungerer, så du får algoritmen til at arbejde for dig og ikke imod dig.

LinkedIn har rigtig mange funktioner, og jeg vil guide dig gennem de vigtigste af dem, så du kan udnytte dem fuldt ud i din marketingstrategi.

Men det stopper ikke her

oveni kurset får du desuden…

E-bog

LinkedIn opslag til et helt år

Som en del af din kursuspakke får du min eksklusive e-bog, der indeholder forslag til LinkedIn opslag til et helt år! Ja, du læste rigtigt, en hel års skabeloner lige ved hånden.

Denne guide er skabt for at gøre dit liv på LinkedIn lettere og mere effektivt. Vi har sørget for at inkludere et varieret udvalg af opslagstyper, som vil hjælpe dig med at holde din profil aktiv og engagerende, uden at skulle bekymre dig om, hvad du skal skrive næste gang.

Guiden er udformet som en skabelonbog, der dækker et bredt spektrum af emner og indholdsformater, fra faglige indsigter og virksomhedsopdateringer til personlige refleksioner og lejlighedsvise humoristiske indlæg.

1-til-1 opfølgningsmøde

Som en ekstra bonus ved kurset, vil jeg personligt arrangere et 30 min 1-til-1 online opfølgningsmøde med dig. Dette vil give os en god mulighed for at evaluere din indsats sammen og løse eventuelle spørgsmål, du måtte have siden kurset. Det er din chance for at få individuel feedback og ekstra rådgivning til at optimere din LinkedIn-strategi.

Prisen

2799 ex moms

Små hold når jeg underviser

Jeg har helst bevidst valgt at begrænset deltagerantallet. Det giver højere kvalitet og større mulighed for at til hver enkelt person en dybdegående og personlig opfølgning, der sikrer, at ingen bliver glemt i mængden. Det giver dig også mere plads til aktiv deltagelse, hvor du kan stille spørgsmål, dele erfaringer og få individuel feedback.

Din underviser og personlige vejleder gennem LinkedIn junglen:

Line Kohsel

Mit navn er Line Kohsel. Min baggrund er en kandidat i corporate communication samt 6 års erfaring – heraf 3 år som selvstændig. Min kunde portefølje omfatter bl.a. Teknologisk Institut, Thise Mejeri, Esbjerg Kunst museum og Region Midtjylland. Jeg har guidet både enkeltmandvirksomheder og store organisationer til at mestre social medie landskabet. Og så har jeg pt undervist mere end 180 personer i sociale medier og LinkedIn.

Hvad siger mine kunder om

samarbejdet

Praktisk

Sted: Fellow Workspace, Mariane Thomsens Gade 4 (Aarhus Ø), 8000 Aarhus C. (Parkering ved siden af)

Dato: To be announced

Tidspunkt: 09:00 til 15:00

Deltager antal: max 8

Forplejning: Lækker frokost og kaffe

Pris: 2799 kr. ex moms

Kan du ikke den dag?

Så gå ikke glip af næste kursus.

Få besked som en af de første, når jeg har datoen på plads for næste LinkedIn kursus via linket herunder. Bare rolig, jeg lover 0 spam – du modtaget kun EN mail og tilmelder dig ikke noget nyhedsbrev.

Hvad venter du på?

Lad os gøre LinkedIn til din professionelle superkraft!

Når du er færdig med kurset kan du…

  • Bruge LinkedIn aktivt og strategisk for at styrke din personlige branding og synlighed.
  • Forstå og mestre LinkedIns mange funktioner til din fordel.
  • Skabe engagerende indhold, der fanger dit netværks opmærksomhed og inspirerer til interaktion.
  • Anvende effektive teknikker til at tiltrække og fastholde nye kunder via LinkedIn.
  • Føle dig tryg på LinkedIn – uanset om du netværker, deler indhold eller interagerer med andres indlæg.
  • Brug LinkedIn som en platform til at styrke din virksomheds image og synlighed.
  • Se muligheder for at udvide dit professionelle netværk og opdage nye forretningsmuligheder.
  • Fortæl din professionelle historie på en måde, der resonerer med dit netværk og gør dig til en attraktiv samarbejdspartner eller løsning for potentielle kunder.

Ingen hjemmeside uden en logo karoussel