fbpx

Hvad skal du skrive til en ny connection på LinkedIn?

Gør networking på LinkedIn nemt og effektivt. Hent min guide med det samme!

Med min eksklusive guide, ‘Opskriften på succesfulde LinkedIn-connection-beskeder’, bliver det at skabe stærke professionelle forbindelser både nemt og effektivt. Denne omfattende guide er din genvej:

Beskederne er skrevet for dig

Med mine præfabrikerede beskedskabeloner behøver du ikke længere tænke over, hvad du skal skrive. Jeg har gjort arbejdet for dig. 

Send anmodninger som faktisk bliver godkendt

LinkedIn udvikler sig hele tiden som medie, og brugerne godkender ikke i ligeså grad nye connections, som de ikke kender i forvejen. Få hemmeligheden bag at få folk til acceptere din anmodning. 

Få fingrene i guiden

Det er simpelt: Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få din guide med det samme. Oveni det får du også min e-bog: 30 opslagsideer til LinkedIn, hvis du er en af de mange, der ikke aner, hvad du skal skrive i et LinkedIn opslag. 

Gratis e-bog: 30 opslagsideer til LinkedIn