fbpx

LinkedIn creator mode: Hvad, hvorfor og hvordan?

Hvad er LinkedIn creator mode?

Selve funktionen er tiltænkt de personer på Linkedin, som jævnligt deler værdifuldt indhold på LinkedIn med henblik på at showcase deres ekspertise, dele gode råd med andre og starte samtaler omkring deres interesse. Det er altså henvendt de personer, som selv laver indlæg, skriver artikler, producerer videoer etc. 

Som jo faktisk kun er 1%. 

Jep. 1%. 

Det overrasket til stadighed. 

Hvad kan du med LinkedIn creator mode?

Flere følgere

LinkedIn vil gerne hjælpe LinkedIn creators med at få flere følgere, og derfor vil den primære knap være “Følg” i stedet for “Connect”. 

Ifølge LinkedIns egne tal kommer 50% af ens følgere fra profilbesøg, og derfor skal det være langt nemmere at følge en LinkedIn creator.  

Derfor vil der være byttet om på de knapper. Hvis du vil connecte med en LinkedIn creator, skal du i stedet trykke på “Mere” og finde “Connect” i dropdown menuen.

Fremhæv dine hashtags

Som LinkedIn creator vil dine hashtags også få en topplacering lige under din overskrift. Du kan også fravælge at bruge hashtags, men det er en super god mulighed for at positionere dig. Når brugere besøge din profil er hashtags med til, at de lynhurtigt kan kategorisere dig. “Ah okay, det er det, som vi kan bruge Line Kohsel til”.

Frem med den værdi

Med creator mode vil din “Fremhævet” sektion være øverst, og din “Aktivitet” sektion vil være ovenover din “Om” sektion. Pointe: Frem med det værdifulde indhold. 

Hvordan bliver jeg LinkedIn creator?

Scroll ned på din profil, og tryk på “aktiver creator mode”. Du finder den under dit dashboard, se her:

Gratis e-bog: 30 opslagsideer til LinkedIn